Mixer Polin 40 kg

Mixer Polin 40 kg

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer Polin 40 kg Brume me timer,2 shpejtesi dhe kthim vaske.

mixer40kg

 

SHPËRNDAJE

2 KOMENTET

PËRGJIGJU