Brumatrice me krah Mixer Polin

Brumatrice me krah Mixer Polin

SHPËRNDAJE

Brumatrice me krah Mixer Polin me kapacitet nga 50 kg deri ne 150 kg brume, me timer, 2 shpejtesi dhe kthim vaske.

tuff

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU