Brumatrice spirale Mixer (ribalt)

Brumatrice spirale Mixer (ribalt)

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer me hedhje brumi ne banko me kapacitet nga 100 kg deri ne 400 kg brume, me timer, 2 shpejtesi dhe kthim vaske.

ribalt

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU