ENDRIOL sh.p.k

ENDRIOL sh.p.k

Me aktivitet komercial 27 vjeçar e krijuar në Elbasan dhe Tiranë nga z. Ferdinand Gjata në vitin 1992, si perfaqësues eksluziv e disa nga firmat me te njohura në bote si Polin Group , Carpigiani, Orion, Longoni, Pomati,  te cilat ofrojn me një gamë të gjerë pajisjesh industriale dhe artixhanale per Furra buke, Pastiçeri, piceri, biskoterie, gelaterie dhe të gjithë akseksorët plotësues të përpunimit e brumrave.

Endriol sh.p.k ofron kunsulence dhe garanci, asistencë elektro-mekanike me eksperiencë dhe si protagonist të karakterit professional dhe korrekt, shërbime në klientel serioze në nivel kombëtar, në të gjithë Shqipërinë dhe rajon, Kosovë dhe Maqedoni.