Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/melakmki/public_html/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.walker.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Sorter::walk($elements, $max_depth = 0) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/melakmki/public_html/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.sorter.php on line 0
ENDRIOL | Furra Buke, Pastiçeri dhe Aksesorë

FURRA BUKE POLIN

Furre Elektrike Polin me kate te pavarura, me permasa te ndryshme qe variojn nga 6,4 m2 deri ne 24 m2 siperfaqe e pjekjes.

DHOMA FRIGORIFERIKE DHE FERMENTIMI POLIN

Dhome fermentimi automatike Polin,strukture Inoxi, shperndarje unike te avullit, me permasa te ndryshme me 1 ose me 2 porta

BRUMATRICE MIXER

Brumatrice spirale Mixer Polin me kapacitet nga 60 kg deri ne 300 kg brum, me timer 2 shpejtesish dhe kthim vaske  

FORMATRICE BRUMI

Formatrice brumi me 4 cilindra Polin

PASTIÇERI

Sfoliatrice brumi manuale Ram Polin, krahet me permasa te ndryshme nga 70 cm deri ne 180 cm.

MAKINA AKULLORE CARPIGIANI

Maestro HE Carpigiani Makina me e kompletuar sepse : Pastorizon , 16 programe per akullore (gelato, sorbeto, granita, topping) ,18 programe pasticerie ( 6...

ARREDIME FURRA, PASTIÇERI & XHELATERI

Nje arredim i sapoperfunduar ne zonen e Komunes parisit, i kompletuar me banaket italian Orion Jobs. Past'el Bakery and Pastry

FRIGORIFER BANAK, VETRINA & INOKS PASTICERIE, ORION, LONGONI, POLIN

Frigorifer ekspozitor Vitra Longoni i ventiluar, me shkrirje automatike, ndricimi me LED, mbajte e produktit ne menyre te shkelqyer. Me permasa te ndryshme dhe...