Longoni Vitra

Longoni Vitra

SHPËRNDAJE

Frigorifer ekspozitor Vitra Longoni i ventiluar, me shkrirje automatike, ndricimi me LED, mbajte e produktit ne menyre te shkelqyer. Me permasa te ndryshme dhe temperatura te ndryshme ( +5 -20 ) (-15 -24) (-2 +15) (+2 + 10)
longoni-vitra

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU