Longoni Classica

Longoni Classica

SHPËRNDAJE

Frigorifer ekspozitor Classica Longoni i ventiluar, me shkrirje automatike, ndricimi me LED, mbajte e produktit ne menyre te shkelqyer. Me permasa dhe ngjyra te ndryshme sipas kerkeses , temperaturat : ( +5 -20 ) (-15 -24) (-2 +15) (+2 + 10)
longoni-clasica

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU