Longoni frigorifer vererash

Longoni frigorifer vererash

SHPËRNDAJE

Frigorifer ekspozitor per vere Longoni i ventiluar, me shkrirje automatike, ndricimi me LED, me permasa dhe ngjyra te ndryshme sipas kerkeses , temperaturat : ( +4 + 20 ).

ekspozitor-vere

SHPËRNDAJE

1 Koment

  1. Frigorifer ekspozitor per vere Longoni i ventiluar, me shkrirje automatike, ndricimi me LED, me permasa dhe ngjyra te ndryshme sipas kerkeses , temperaturat : ( +4 + 20 ).
    Kemi nevoje per dy cope te tille per nevoja laboratorike ne Tirane .
    Lutemi nje oferte

PËRGJIGJU