Brumatrice spirale Mixer Polin

Brumatrice spirale Mixer Polin

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer Polin me kapacitet nga 60 kg deri ne 300 kg brum, me timer 2 shpejtesish dhe kthim vaske

mixerpolin60

 

SHPËRNDAJE

4 KOMENTET

PËRGJIGJU