Linje Automatike Polin

Linje Automatike Polin

SHPËRNDAJE

Linje Automatike Polin, dozator brumi, rrumbullakosje brumi, proces gjysfermentimi dhe formatrice brumi.
Viti = 2006

linja-polin

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU