Furre Polin Stratos

Furre Polin Stratos

SHPËRNDAJE

Furre Polin Stratos elektrike me kate te pavarura, ideale per buke, pasticeri dhe pizzeri.
stratos

SHPËRNDAJE

4 KOMENTET

PËRGJIGJU