Makine ndarese katrore

Makine ndarese katrore

SHPËRNDAJE

Makine ndarese brumi Ram Polin me 2 opsione me 10 dhe 20 ndarje, ndan nga 200 gr deri ne 1600 gr

ram-katrore

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU