Makine hamburger Ram Polin (gjysëm automatike)

Makine hamburger Ram Polin (gjysëm automatike)

SHPËRNDAJE

Makine hamburger Ram Polin,ndan dhe rrumbullakos brumin ne proporcion, gjys automatike me 30 ndarje, nga 40 gr deri ne 150 gr.
ramgjys

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU