Makine hamburger Ram Polin (Spezzarrotonda)

Makine hamburger Ram Polin (Spezzarrotonda)

SHPËRNDAJE

Makine hamburger Ram Polin,ndan dhe rrumbullakos brumin ne proporcion ne menyre automatike me 30 ndarje, nga 40 gr deri ne 150 gr.
ram

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU