Arredim Furre, Pasticeri dhe Gelateri ne Fier

Arredim Furre, Pasticeri dhe Gelateri ne Fier

SHPËRNDAJE

Nje arredim i realizuar celsa ne dore tek Pasticeri Bleta ne Fier, i kompletuar me banaket Orion dhe frigo vitrine Longoni.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU