MULTIDROP CLASSIC FAST POLIN

MULTIDROP CLASSIC FAST POLIN

SHPËRNDAJE

Makineri biskotash profesionale MULTIDROP CLASSIC FAST POLIN, nje version totalish automatik me stamp fikse, te levizshme dhe taglio a filo.

multidrop

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU