Miks industrial 160 kg

Miks industrial 160 kg

SHPËRNDAJE

Miks industrial pasticerie automatik Ram Polin, me kapacitet 130 kg dhe 160 kg produkt, me shpejtesi te ndryshme

mix-160

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU