Ftohes uji dhe Mishelator Polin

Ftohes uji dhe Mishelator Polin

SHPËRNDAJE

Ftohes uji Polin, struktur inoxi, me kapacitet 50 deri 200 litra uji me gradim sipas kerkeses, pozitiv.
ftohes1
Mishelator Polin me kontator uji dhe temperatur te kontrolluar per sasin e ujit sipas kerkesave ne brumatrice.
ftohes2

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU