Dhoma frigoriferike Frigorbox

Dhoma frigoriferike Frigorbox

SHPËRNDAJE

Firma e dhomave frigoriferiche me cilesore italiane Frigorbox, te smontueshme, panel komande dixhital, motor te instaluar ose me mundesi montimi jasht ambientit te punes. Me te gjitha tipet positiv ose negativ dhe ne te gjitha permasat.
frigobox

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU