Pocket 40 60

Pocket 40 60

SHPËRNDAJE

Furre Rotor Polin elektrike, gaz ,nafte me karrel 40 x 60, ideale per buke dhe pasticeri.

pocket-40-60

SHPËRNDAJE

1 Koment

PËRGJIGJU