Soft super tre BP / serie Export

Soft super tre BP / serie Export

SHPËRNDAJE

Makinat e akullores soft me te sukseshme nder vite, ideale per te prodhuar dhe frozen yogurt, me 3 shije ( 2 + 1 mix ), 2 vaska me kapacitet 10 + 10 lt perzierje.

soft-super

SHPËRNDAJE

3 KOMENTET

PËRGJIGJU