Ready Carpigiani

Ready Carpigiani

SHPËRNDAJE

Ready Carpigiani

Teknollogja me e fundit, 2 makina ne 1, sepse dhe pastorizon dhe ftoh ne nje cilinder te vetem, me opsion ku mund te prodhoet akullore edhe me perzierje ne pluhur te gatshem.

Prodhim akullore per (8 minuta)  min 3 kg – max 10 kg

ready

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU