Pastomaster HE Carpigiani

Pastomaster HE Carpigiani

SHPËRNDAJE

Pastomaster HE Carpigiani
Pastorizuesi qumeshtit me i avancuar me 7 programe automatike pastorizimi, program per kremera, salsa dhe program yogurti, 5 shpejtesi te ndryshme perzierje.

Modeli : perzierje        min – max ( LT )
Pastomaster 60 HE :     15 – 60
Pastomaster 120 HE :   30 – 120

pastomaster

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU