Labotronic HE Carpigiani

Labotronic HE Carpigiani

SHPËRNDAJE

Labotronic HE Carpigiani
Makina me e persosur per prodhimin e akullores artizanale, me te gjitha programet e mundshme, shume praktike dhe me kapacitet prodhues.
Tipi : prodhim akullore 
Labotronic 10 45 HE  : deri ne 60 kg ne ore
Labotronic 15 60 HE  : deri ne 80 kg ne ore
Labotronic 20 90 HE  : deri ne 100 kg ne ore
Labotronic 25 110 HE : deri ne 150 kg ne ore

labotronic

SHPËRNDAJE

2 KOMENTET

  • Administrator : FERDINAND GJATA

   Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, perballe fabrikes miellit ATLAS

   E-mail: fgjata@endriol.com

   Telefoni: +355 42406652

   Fax: +355 42406652

   Numri celular: +355 68 20 62701

PËRGJIGJU