Labo XPL P Carpigiani

Labo XPL P Carpigiani

SHPËRNDAJE

Labo XPL P Carpigiani
Makina akullores me praktike, me 3 programe : gelato, gelato fruit ( sorbeto) dhe slush fruit (kremolat frutash)
Modeli : prodhim min – max ( per 8 minuta) 
LABO 20 30 XPL P : 3 kg – 5 kg
LABO 30 45 XPL P : 5 kg – 8 kg
LABO 40 60 XPL P : 7 kg – 11 kg

laboxpl

SHPËRNDAJE

1 Koment

PËRGJIGJU