Karrel inox për telajo

Karrel inox për telajo

SHPËRNDAJE

Karrel inox per telajo, 2 tipe te ndryshme, me perdorim anesor dhe nga para
carrel-telajo

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU