K3 Soft & Milkshake Carpigiani

K3 Soft & Milkshake Carpigiani

SHPËRNDAJE

GK3 Carpigiani
Makine akullore me e avancuar per prodhimin soft edhe milkshake, me 1 shije soft dhe 5 shije milkshake, kapaciteti prodhimit akullore soft 380 porcione ne ore.

Style: “Neutral”

 

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU