Arredim furrë buke dhe pasticeri ne Rr Myslym Shyri

Arredim furrë buke dhe pasticeri ne Rr Myslym Shyri

SHPËRNDAJE

Nje realizim arredimi ne vetem 21 m2 vend, me banaket Orion pasticerie dhe ngrohes, dhe frigorifer pasticerie vitrine Longoni.

Furre buke / pasticeri ke rruga Myslym Shyri

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU