Arredim në Shkoder

Arredim në Shkoder

SHPËRNDAJE

Nje arredim i realizuar ne Shkoder e nje Furre buke – Pasticeri – Gelateri, me banaket Orion dhe frigo vitrine Longoni.

 

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU