Brumatrice spirale Mixer Polin

Brumatrice spirale Mixer Polin

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer Polin me kapacitet nga 60 kg deri ne 300 kg brume, me timer, 2 shpejtesi dhe kthim vaske.

brumatrice60

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU