Brumatrice spirale Mixer Polin me 2 vaska

Brumatrice spirale Mixer Polin me 2 vaska

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer Polin me 2 vaska te ekstraktueshme me kapacitet nga 130 deri ne 400 kg brume, me timer, 2 shpejtesi dhe kthim vaske

vaska

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU