Brumatrice spirale Mixer me hedhje brumi ne banko

Brumatrice spirale Mixer me hedhje brumi ne banko

SHPËRNDAJE

Brumatrice spirale Mixer me hedhje brumi ne banko me kapacitet nga 100 kg deri ne 400 kg brume, me timer, 2 shpejtesi dhe kthim vaske.

ribalt

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU