Furrë Polin (Rotor Avant)

Furrë Polin (Rotor Avant)

SHPËRNDAJE

image007

Furrë Polin (Rotor Avant), elektrike, me gaz edhe naftë, me karrel rrotullues me përmasa sipas kërkesave, me cilësi të lartë pjekje dhe konsum të ulët energjie ose lendë djegse.


roto avant

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU