Furrat e ventiluara

Furrat e ventiluara

SHPËRNDAJE

Furrat e ventiluara janë klasi më ekonomik në këtë rang. Në këtë kategori kemi furra elektrike, me kate, rrotulluese dhe të tipit të kombinuar

WIND

Furrë Polin me ventilim (Wind), elektrik dhe gaz, me karrel statik.

WIND
WIND

Furrë Polin me ventilim (Wind), elektrik dhe gaz.

Të dhëna teknike
wind

WIND STRATOS

Furrë Polin (Wind Stratos) elektrike (10.5 kw), me dhomë fermentimi me tava 60×40, gjërësi edhe thellësi sipas kërkesave.

WIND STRATOS
WIND STRATOS

Furrë Polin (Wind Stratos) elektrike (10.5 kw), me dhomë…

WIND STRATOS 3STA

WIND STRATOS 3STA
WIND STRATOS 3STA

Furrë Polin (Wind Stratos 3STA), elektrike, me avull, me tava 40×60/60×80.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU