Dhomë fermentimi Polin

Dhomë fermentimi Polin

SHPËRNDAJE

Dhomë fermentimi Polin, ,me 3 temperatura (ftohje positive/negative dhe ngrohje), me përqindje avulli dhe program 24 orë deri në X kohë të kërkuar, me përmasa sipas kërkesave.

image017

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU